Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Brekken og Rabben sikret seier'n!

Valdres er plaget av skader, og lørdag måtte også midtstopper Jesper Modig kaste inn håndkleet på grunn av sjukdom. Men Jostein Hauge Volden overtok plassen, og gjorde en meget bra kamp sammen med Stig Karenstuen i midtforsvaret. Ellers var Kalle Neale tilbake fra start, men så ut til å være et stykke unna kampformen etter det lange skadeavbrekket.

I første omgang skjedde det lite på Blåbærmyra. Begge lagene slet med å få til noe spill i sommervarmen. Nærmest var Valdres med et skudd i stanga av "Mac" Laham. Rødde viste seg som et robust lag, men fysikken var kanskje hakket bedre enn teknikken.

Andre omgang var så vidt startet da Rødde fikk frispark fra 20 meter. Skudet satt oppe i krysset, og selv om Varpestuen fikk en hand på ballen greide han ikke å forhindre scoring. Riktig stygt så det ut da Rødde fikk straffespark kvarteret senere. Men heldigvis gikk skuddet til side for mål.  Uansett var keeper Varpestuen godt med på notene. (Se under.)DSC_6120.JPG

Etter 69 minutter fikk Valdres corner, og til alles overraskelse skrudde Brekken ballen rett i mål ved første stolpe. Røddes keeper greide riktignok å få hendene på ballen, men ikke å hindre at den passerte målstreken. Dermed 1-1. Avgjørelsen kom også på corner: Denne gangen tok Brekken hjørnesparket fra motsatt side og la ballen perfekt på hodet til bestekompis Robert Rabben. Rabben scorer ikke ofte, og spesielt ikke med hodet, men gjorde heldigvis et unntak ved denne anledningen. Stor jubel på Myra!

Valdres hadde god kontroll de siste ti minuttene, og kunne dermed innkassere tre superviktige poeng. Drageberget kåret Thomas Brekken til dagens valdresgutt.