Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Tap i Molde

Valdres tok en tidlig ledelse på Aker Stadion ved "Mac" Laham (bildet), men Molde 2 snudde kampen med to mål i andre omgang.

Valdres åpnet bra i dag, og alt etter to minutter satte "Mac" Laham  ballen i nettet. Det var et angrep på venstresida der Desmond Chappy driblet seg fram, sendte ballen til Mac som scoret fra 7-8 meter. Valdres hadde initiativet i første del av kampen, men Molde kom sterkere utover i omgangen, ifølge oppmann Johnny Fjeld. "Kigen" Karenstuen måtte ut med strekk mot slutten av omgangen, og ble erstattet av Jostein Hauge Volden. 0-1 holdet seg til pause.

I første halvdel av andre omgang var det Molde som styrte kampen. Moldelaget inneholdt fire av spillerne som satt på benken mot Haugesund fredag, og greide etterhvert å sette to baller bak Varpestuen i valdresmålet. Begge var gjennomløpninger der valdresforsvaret stod høgt. Den første ble satt til høgre for Varpestuen, mens den andre var en lobb. Etter dette presset Valdres, og hadde mange gode sjanser til å utlikne. Men ballen ble enten rededet på streken, gikk i spillere eller ble reddet av keeper. Dermed ble det tap, kanskje noe ufortjent, men det er jo en nokså mager trøst.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR