Vardal - Valdres FK » Vardal Idrettsplass » 5. august 2022 19.30
Seniorlagene
Vardal - Valdres FK
Vardal Idrettsplass
5. august 2022 19.30
Valdres FK 7 - 0 Ringsaker
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 16 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Scoret på alt!

Det stod 2-1 til Valdres G 16 over Lunner etter 63 minutter i dag. Men deretter gikk Valdres-angriperne amok og scoret på alt som var. 7-1 stod det da dommeren blåste av etter 80 minutter på Blåbærmyra.

DSC_5223.JPGValdres tok ledelsen tidlig i kampen ved Benjamin Vidme Skattebo, etter at en ball over Lunner-forsvaret hadde åpnet vegen til mål. Lunner utlignet ikke lenge etterpå, men Benjamin utnyttet en feil fra keeper og satte inn 2-1 til Valdres fem minutter før pause.DSC_5299.JPG

 Første omgang hadde ikke vært allverden fra noen av lagene, og det fortsatte i samme sporet fram til vel timen var spilt. Da stod Valdres for kampens flotteste scoring: Laget spilte seg igjennom på høgresida, Vegard Ringen sendte et presis innlegg inn foran mål og Arthur Øverseth headet ballen i nettet med fynd og klem. Tatt ut av læreboka! Deretter forsatte Valdreå å bøtte inn mål:DSC_5281.JPG

4-1: Marius Bråten er på rett sted til rett tid og setter inn en retur fra keeper.

5-1: Sivert Bakkene blir spilt igjennom og scorer sikkert.

6-1: Artur Øverseth legge ballen elegant ned i feltet og setter den bak keeeper.

7-1: Sivert Bakkene løper på nytt gjennom Lunner-forsvaret og scorer.DSC_5319.JPG

Til tross for storseieren mener Tommy Enger i trenerteamet at dette ikke var beste kampen Valdres har spilt i år. Til det var det for mye rusk i maskineriet den første timen. Men de siste tjue var glimrende, og effektiviteten makeløs!

Valdres står dermed med to seire og en uavgjort på de første tre kampene.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
lørdag 13.08 kl. 15.00
Valdres FK - Moelven
5. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR