Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Moro så lenge det varte

Valdres sjokkerte seriefavoritt Raufoss og tok ledelsen 2-0 tidlig i kampen, men greide ikke å stå imot da Raufoss med vinden i ryggen scoret tre ganger i andre omgang.

Valdres gikk som vanlig optimistisk ut fra start, og fikk denne gangen lønn for strevet. Alonso Sanchez Gonzalez kom løs på høgresida og satte ballen i mål med en hard markkryper. Før ti minutter var gått ble ledelsen doblet; det var Simen Høglien som satte et frispark i tverrliggeren, men Stig Karenstuen var framme på returen og headet ballen i mål. Dessverre greide Raufoss å redusere en gang før sidebytte. Valdres fikk frispark på egen halvdel, men istedenfor å slå ballen framover, ble den spilt på tvers. Raufoss snappet ballen, rundet Karenstuen og scoret. En scoring som burde vært unngått!

Bortelaget fikk vinden i ryggen i andre omgang og utnyttet det ved å utligne straks etter sidebytte. Raufoss produserte mange sjanser, og var alene med Karenstuen flere ganger i løpet av kampen. Valdres-keeperen imponerte med flotte redninger og ble fortjent kåret til Valdres' beste. Våre gutter fortsatte å kjempe godt selv om Raufoss gikk opp til 3-2, og kampen var spennende helt til et par minutter før slutt da Rocky Lekaj satte spikeren i kista.

For Valdres var kampen et godt steg i riktig retning. Alonso og Desmond Chappy var med fra start, noe som gjorde at Valdres fikk mer pondus framover. Særlig Alonso truet Raufoss-forsvaret gjentatte ganger. På minussida må vi registrere at Raufoss skapte mange sjanser, og for ofte kom alene igjennom vårt forsvar. Men alt i alt fikk tilskuerne en positiv opplevelse på en kald dag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR