Valdres FK - Brann 2 » Gjensidigebanen » 30. september 2019 17:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Brann 2
Gjensidigebanen
30. september 2019 17:00
Sogndal 2 4 - 0 Valdres FK
Fosshaugane Campus
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Moro så lenge det varte

Valdres sjokkerte seriefavoritt Raufoss og tok ledelsen 2-0 tidlig i kampen, men greide ikke å stå imot da Raufoss med vinden i ryggen scoret tre ganger i andre omgang.

Valdres gikk som vanlig optimistisk ut fra start, og fikk denne gangen lønn for strevet. Alonso Sanchez Gonzalez kom løs på høgresida og satte ballen i mål med en hard markkryper. Før ti minutter var gått ble ledelsen doblet; det var Simen Høglien som satte et frispark i tverrliggeren, men Stig Karenstuen var framme på returen og headet ballen i mål. Dessverre greide Raufoss å redusere en gang før sidebytte. Valdres fikk frispark på egen halvdel, men istedenfor å slå ballen framover, ble den spilt på tvers. Raufoss snappet ballen, rundet Karenstuen og scoret. En scoring som burde vært unngått!

Bortelaget fikk vinden i ryggen i andre omgang og utnyttet det ved å utligne straks etter sidebytte. Raufoss produserte mange sjanser, og var alene med Karenstuen flere ganger i løpet av kampen. Valdres-keeperen imponerte med flotte redninger og ble fortjent kåret til Valdres' beste. Våre gutter fortsatte å kjempe godt selv om Raufoss gikk opp til 3-2, og kampen var spennende helt til et par minutter før slutt da Rocky Lekaj satte spikeren i kista.

For Valdres var kampen et godt steg i riktig retning. Alonso og Desmond Chappy var med fra start, noe som gjorde at Valdres fikk mer pondus framover. Særlig Alonso truet Raufoss-forsvaret gjentatte ganger. På minussida må vi registrere at Raufoss skapte mange sjanser, og for ofte kom alene igjennom vårt forsvar. Men alt i alt fikk tilskuerne en positiv opplevelse på en kald dag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
lørdag 05.10 kl. 15:00
Valdres FK - Lysekloster
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR