Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

5-0 seier for G19 i 1.div

G19 1, vårt andrelag i 1. divisjon for juniorer slo tirsdag kveld Nordre Land 5-0 på Blåbærmyra, etter å ha ledet 3-0 til pause.

Før denne kampen lå Valdres sist (10. plass) i sin avdeling med ett poeng på tre kamper, mens Nordre Land lå på 5. plass med 6 poeng på fire kamper. Det ble ingen god indikator på styrkeforholdet lagene mellom, for Valdres presset Nordre Land bakpå gjennom samfulle 90 minutter, og var dominerende i banespillet.

Valdres scoret 3 mål ved Erik Holmen og Ørjan Sørflaten (x2) i første omgang, mens Daner Muhammed gjorde et godt innhopp med sine to mål i andre omgang.