Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Raufosskamp og kickoff på lørdag!

Alle fotballinteresserte valdriser bør forlate heimen førstkommende lørdag. Da skal først våre gutter teste formen mot seriefavoritt Raufoss på Blåbærmyra, før det bli Kickoff på Fagernes Gjestegård på kvelden.

Raufoss har etterhvert stått fram som nokså klar favoritt til å vinne årets andredivisjon avd. 2. Våre gode naboer har imponert stort i treningskampene denne vinteren, der det bare er Lillestrøm fra Tippeligaen som har blitt for sterke. Sist helg ble det 0-0 borte mot adeccoligalaget Ull/Kisa. Totningene har ikke alltid hatt hellet med seg på Blåbærmyra, men vil nok være klare favoritter denne gangen mot et Valdres-lag som sliter med en del småskader, samt en for øyeblikket noe ufullstendig tropp. Uansett bør det bli et interessant oppgjør. Kampstart kl. 14.00.

Kl. 19.00 er det klart for Kickoff på Fagernes Gjestegård i regi av Drageberget. Her vil det bli presentasjon av årets spillere, samt tilstandsrapport fra trener Leif Tsolis og daglig leder Kjell Mære. Det vil også være en fin anledning for sosial omgang mellom spillere, supportere og andre interesserte.

Seriestarten er i år 21 april, andre påskedag. Når Kickoff kommer såpass tidlig, vel tre uker før, er det fordi påsken gjør det vanskelig å samle folk.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL