Valdres FK - Strømsgodset 2 » Gjensidigebanen » 16. september 2019 18:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
16. september 2019 18:00
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Raufosskamp og kickoff på lørdag!

Alle fotballinteresserte valdriser bør forlate heimen førstkommende lørdag. Da skal først våre gutter teste formen mot seriefavoritt Raufoss på Blåbærmyra, før det bli Kickoff på Fagernes Gjestegård på kvelden.

Raufoss har etterhvert stått fram som nokså klar favoritt til å vinne årets andredivisjon avd. 2. Våre gode naboer har imponert stort i treningskampene denne vinteren, der det bare er Lillestrøm fra Tippeligaen som har blitt for sterke. Sist helg ble det 0-0 borte mot adeccoligalaget Ull/Kisa. Totningene har ikke alltid hatt hellet med seg på Blåbærmyra, men vil nok være klare favoritter denne gangen mot et Valdres-lag som sliter med en del småskader, samt en for øyeblikket noe ufullstendig tropp. Uansett bør det bli et interessant oppgjør. Kampstart kl. 14.00.

Kl. 19.00 er det klart for Kickoff på Fagernes Gjestegård i regi av Drageberget. Her vil det bli presentasjon av årets spillere, samt tilstandsrapport fra trener Leif Tsolis og daglig leder Kjell Mære. Det vil også være en fin anledning for sosial omgang mellom spillere, supportere og andre interesserte.

Seriestarten er i år 21 april, andre påskedag. Når Kickoff kommer såpass tidlig, vel tre uker før, er det fordi påsken gjør det vanskelig å samle folk.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 16.09 kl. 18:00
Valdres FK - Strømsgodset 2
Norsk Tipping -ligaen
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR