Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Mjøndalen ble for sterke

Mjøndalen slo Valdres 5-1 i treningskampen på Nedre Eiker i dag etter 2-0 ved pause. Valdres sin scoring kom på straffe ved Alonso Sanchez Gonzalez. Stig Karenstuen (bildet) var etter rapportene blant Valdres' beste.

Mjøndalen stilte sitt beste lag i dag, og valdrisene hadde til tider problemer med å henge med på tempoet til Adeccoliga-laget. I tillegg var det en del slitasje å merke etter hardt treningskjør den siste tida. Valdres var likevel godt med spillemessig, men fikk en dårlig start på kampen da vertene scoret etter bare tre minutters spill. Før pause hadde Mjøndalen doblet til 2-0.

Valdres ble tvunget til å gjøre en del bytter tidlig i andre omgang, da både Turczyn, Chappy og etterhvert Gonzalez måtte ut med småskader. Også reservekeeper Hansen måtte i aksjon mot slutten av kampen, som utespiller vel å merke! Inn kom ellers Jostein Volden, Andreas Dyve og Morten Nerli. Alonso satte inn vår redusering på straffe etter ca. 70 minutter.

Ifølge "Plomma" Huset var det midtforsvaret med Tiande og Karenstuen som imponerte mest for Valdres i dagens kamp.

Alle målene ser du her:

http://www.toppfotball.mif.no/

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR