Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Mjøndalen ble for sterke

Mjøndalen slo Valdres 5-1 i treningskampen på Nedre Eiker i dag etter 2-0 ved pause. Valdres sin scoring kom på straffe ved Alonso Sanchez Gonzalez. Stig Karenstuen (bildet) var etter rapportene blant Valdres' beste.

Mjøndalen stilte sitt beste lag i dag, og valdrisene hadde til tider problemer med å henge med på tempoet til Adeccoliga-laget. I tillegg var det en del slitasje å merke etter hardt treningskjør den siste tida. Valdres var likevel godt med spillemessig, men fikk en dårlig start på kampen da vertene scoret etter bare tre minutters spill. Før pause hadde Mjøndalen doblet til 2-0.

Valdres ble tvunget til å gjøre en del bytter tidlig i andre omgang, da både Turczyn, Chappy og etterhvert Gonzalez måtte ut med småskader. Også reservekeeper Hansen måtte i aksjon mot slutten av kampen, som utespiller vel å merke! Inn kom ellers Jostein Volden, Andreas Dyve og Morten Nerli. Alonso satte inn vår redusering på straffe etter ca. 70 minutter.

Ifølge "Plomma" Huset var det midtforsvaret med Tiande og Karenstuen som imponerte mest for Valdres i dagens kamp.

Alle målene ser du her:

http://www.toppfotball.mif.no/

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 21.05 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 25.05 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR