Valdres FK - Strømsgodset 2 » Gjensidigebanen » 16. september 2019 18:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
16. september 2019 18:00
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Mjøndalen ble for sterke

Mjøndalen slo Valdres 5-1 i treningskampen på Nedre Eiker i dag etter 2-0 ved pause. Valdres sin scoring kom på straffe ved Alonso Sanchez Gonzalez. Stig Karenstuen (bildet) var etter rapportene blant Valdres' beste.

Mjøndalen stilte sitt beste lag i dag, og valdrisene hadde til tider problemer med å henge med på tempoet til Adeccoliga-laget. I tillegg var det en del slitasje å merke etter hardt treningskjør den siste tida. Valdres var likevel godt med spillemessig, men fikk en dårlig start på kampen da vertene scoret etter bare tre minutters spill. Før pause hadde Mjøndalen doblet til 2-0.

Valdres ble tvunget til å gjøre en del bytter tidlig i andre omgang, da både Turczyn, Chappy og etterhvert Gonzalez måtte ut med småskader. Også reservekeeper Hansen måtte i aksjon mot slutten av kampen, som utespiller vel å merke! Inn kom ellers Jostein Volden, Andreas Dyve og Morten Nerli. Alonso satte inn vår redusering på straffe etter ca. 70 minutter.

Ifølge "Plomma" Huset var det midtforsvaret med Tiande og Karenstuen som imponerte mest for Valdres i dagens kamp.

Alle målene ser du her:

http://www.toppfotball.mif.no/

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 16.09 kl. 18:00
Valdres FK - Strømsgodset 2
Norsk Tipping -ligaen
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR