Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Målrikt på Hadeland

Trener Morten Buene var godt fornøgd med damelaget da de i helga puttet ni baller bak Hadelands keeper i treningskamp. Hadelendingene greide bare å kvittere for fire av scoringene.

Det var særlig førsteomgangen på Hadeland som ga mange mål: Hele 7-2 stod det til Valdres ved pause. Kampen åpnet jevnt, men Thea Byfugllien kunne likevel gi Valdres ledelsen tidlig. 0-2 kom ikke lenge etter. Målscorere i første omgang var Thea Byfugllien, Pia Wetlesen, Kristin Holmen, Maiken Dyve og 3 mål av Øyfrid Sørumshaugen.

 - Det var mye bra spill i 1. omgang, sier Buene, der vi vekslet  på å spille på fot og i rom. Mange bra kombinasjoner. Tre spillere debuterte for Valdres i denne kampen:

Karoline Dahlen, keeper som står en svært bra kamp, Maiken Dyve, midtbanespiller som også gjør en svært bra kamp. Begge disse er fra Bagn, og spiller for J-16 der, men har hospitert med oss. Kristin Holmen, midtbanespiller fra Fagernes, som også gjør sine saker veldig bra. Kristin har også hospitert med Valdres FK i år. Både Kristin og Maiken scoret i dagens kamp.

I 2.omg bølget spillet litt frem og tilbake, og lagene scoret 2 mål hver. For Valdres nettet Anja K Hamre og Øyfrid Sørumshaugen.

- Alt i alt en fortjent seier, der vi til tider viser svært bra spill, avslutter Morten Buene.

Hadeland spiller i likhet med Valdres i tredje divisjon sesongen 2014.

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR