Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Kalle Neale satte fart i Valdres

Valdres slo Hallingdal 4-0 på Blåbærmyra i dag, men det var ikke før Kalle Neale kom inn i andre omgang at det ble scoringer.

Svenske Kalle Neale var egentlig avskrevet denne sesongen pga. plage med lysk/mageregionen. Nå har imidlertid tilstanden bedret seg kraftig - uten operasjon - og Kalle har fått trent godt i Sverige i vinter. Fredag kveld var svensken tilbake på Fagernes og meldte seg klar for innsats.

Det trengtes også, for førsteomgangen på Blåbærmyra i dag var lite å juble for. Valdres hadde ballen det meste av tida, men uten å greie å spille seg gjennom hallingene sitt forsvar. Det eneste positive var at gjestene heller ikke greide å plage vår bakre firer.

Etter sidebytte ble tempoet mye bedre, og Kalle Neale herjet i kjent stil på høgresida i angrep. Etter en times spill ble det 1-0 etter at Rabben gjorde fint forarbeide og Høglien satte ballen i mål. 2-0 kom på straffe, etter at Kalle Neale hadde tatt ballen med seg helt fra midtbanen for så å bli lagt ned i feltet. Høglien satte straffa sikkert i mål. Den tredje scoringen tok Neale selv seg av etter å ha dratt av et par mann inne i feltet, og han gjorde også forarbeidet til Høgliens tredje scoring og Valdres' fjerde noen minutter før slutt. Dessverre ble svensken skadet ved denne anledningen og måtte gå ut, men det er ikke noe alvorlig på ferde.

Valdres var uten Alonso, Wiik og Chappy i dag. Alonso får behandling for lysken, mens Wiik er under opptrening etter operasjoner. Pr. i dag ser det ikke ut til at han rekker seriestarten 21. april.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL