Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Junior 2 seiret i første kvalikkamp

Vårt junior 2 lag slo i dag Lunner 2-1 på Blåbærmyra. Etter en grei førsteomgang der våre gutter ledet 2-0 ble det gjort mange bytter i andre omgang som førte til dårligere flyt i vårt angrepsspill.

Hele seks spillere ble byttet i løpet av andre omgang som en følge av stor slitasje hos enkelte etter tunge treningsuker, kombinert med at våre gutter skal på skoletur i neste uke. Selv om Lunner reduserte på et straffespark mot slutten, var seieren aldri truet.

Målscorere: Erlend Sæbu 2 (assist Andreas 2)