3-3 på Mallorca

Her er trener Leif Tsolis sin rapport fra kampen:

I en kamp der vi benyttet hele 18 spillere blir resultatet 3-3 mot et spansk 3. divisjonslag fra Palma. Vi burde punktert kampen i 1. omgang, men kampen sett under ett er uavgjort et riktig bilde.

Vi vinner første omgangen 1-0 og en uke med defensiv drilling ga resultater. I denne omgangen spiller vi fin fotball. Noen ganger vel ambisiøst, men vi slipper unna en del brudd på egen halvdel takker være en god bakre firer. I 2.omgang gjør vi noen omrokkeringer innad og bytter inn 8 spillere som gjør oss mer sårbare defensivt som lagenhet. Men offensivt var det ok.

Når det gjelder enkeltspillere og som lag får vi stadig flere svar. Vi har utvikling på det vi trener på, samtidig som vi ser at vi må bli mye bedre i enkelte faser av spillet. Fordelen er at det er ganske tydelig hva vi er gode på, og hva vi ikke er så gode på. Prioriteringene er enkle å gjøre framover.

Vi avsluttet med hele 6 spillere som holde junioralder og kun en spiller i dag var over 23 år, og det var keeper Stein Morten Hansen! Ellers ble det en del slitasje i dag, så det blir en rolig økt i morgen.

På torsdag skal vi ut i kamp mot et meget godt spansk 3. divisjonslag. Hva vi stiller med er uvisst og bestemmes kampdagen. Blant annet har vi flere spillere på prøvespill. Vi får se.

Bytter:

45 minutt: Holmen inn for Chappy som fikk en smell. Dyve gikk ut på kant, Gonzales ned på sentral og Erik på topp.

60 minutt: Volden inn for Modig og Nerli inn for Alonso.

70 minutt: Holmen ut med skade, og Monga kom inn.

75 minutt: Sæthershagen inn for Karenstuen, Biaye inn for Høglien og Brateng inn for Rabben.

Varpestuen, Jeppsson og Wiik spilte ikke kampen grunnet kjenninger.