Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Ove Rabben hedret under kretstinget

Tidligere leder i Valdres FK, Ove Rabben, ble hedret under kretstinget til Indre Østland Fotballkrets i helga. Rabben mottok kretsens honorære æresstipend for sin lange og gode innsats for fotballen i Valdres.

Ove Rabben fikk prisen for det arbeidet han har lagt ned som spiller, lagleder og trener gjennom mange år.  Rabben har vært styreleder i Fagernes IL, SAFK Fagernes og deretter Valdres FK, tilsammen fjorten års sammenhengende innsats! Da Valdres FK ble stiftet i 2006, var Rabben en av hovedarkitektene bak nyskapningen. Han har også vært trener for en rekke lag, nå sist for Valdres FKs damelag sesongen 2013.

Utmerkelsen har tidligere gått til Kjell Ove Henriksen, Svein O. Kopperud og Svein Erik Lunde når det er snakk om valdriser. (Er det flere, tro?) Prisen består av diplom samt 2500 kroner. Vi gratulerer!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR