Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Ove Rabben hedret under kretstinget

Tidligere leder i Valdres FK, Ove Rabben, ble hedret under kretstinget til Indre Østland Fotballkrets i helga. Rabben mottok kretsens honorære æresstipend for sin lange og gode innsats for fotballen i Valdres.

Ove Rabben fikk prisen for det arbeidet han har lagt ned som spiller, lagleder og trener gjennom mange år.  Rabben har vært styreleder i Fagernes IL, SAFK Fagernes og deretter Valdres FK, tilsammen fjorten års sammenhengende innsats! Da Valdres FK ble stiftet i 2006, var Rabben en av hovedarkitektene bak nyskapningen. Han har også vært trener for en rekke lag, nå sist for Valdres FKs damelag sesongen 2013.

Utmerkelsen har tidligere gått til Kjell Ove Henriksen, Svein O. Kopperud og Svein Erik Lunde når det er snakk om valdriser. (Er det flere, tro?) Prisen består av diplom samt 2500 kroner. Vi gratulerer!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL