En tung dag på Gjøvik og Toten

Begge juniorlagene til Valdres FK var i aksjon søndag. Junior 2 spilte sin treningskamp mot Gjøvik-Lyn, mens førstelaget besøkte Raufoss. Det ble stygge sifre for begge lag.

Gjøvik-Lyn - Valdres 2   5-o

Vi møtte et sterkt Gjøvik-lag i dag, med spillere som er aktuelle både for 2. og 3. divisjon. Mot dette stilte Valdres et ungt mannskap, som hang godt med de første tjue, men som deretter slet tungt resten av omgangen. Det stod 4-0 til hjemmelaget ved pause. I andre omgang greide Valdres i større grad å sette opp sitt eget spill, og det ble med en scoring til Gjøvik-Lyn denne omgangen.

Startoppstilling:

Hovda

Gunderhuset   Vilhelmshaugen   Fjeld     Sætre

Flaten    K. Dyve    Fugllien         Hartvigsen

Meldal      Nordli Holden

Raufoss - Valdres 1   8-1

Førstelaget gikk på et stygt tap på Raufoss. Også her hang vi godt med de første tjue, men Raufoss scoret deretter på sin første sjanse. Ørjan Sørflaten utlignet for Valdres, men Raufoss kom tilbake og gikk opp til 2-1 før pause. Alt i alt en jevn første omgang.

Andre omgang ble derimot en stygg sak for våre gutter. Det var for dårlig press og for stor avstand mellom leddene, ifølge trener Tony Strande. Alt som kunne gå galt gikk galt i denne omgangen, og hjemmelaget kunne putte ballen bak keeper Kjellgren hele seks ganger.