2-3 tap mot Vålerenga 2

Et ungdommelig Valdres FK tapte 2-3 mot et like ungdommelig Vålerenga 2 i Valhall i dag. Grunnet busstrøbbel ble kampen ca. et kvarter kortere enn det som er vanlig. Alonso Sanchez Gonzalez scoret begge målene for Valdres.

Valdres stilte med Jonas Johansen fra start i dag, ettersom Desmond Chappy måtte stå over på grunn av vond legg. Ifølge "Plomma" spilte unge Johansen en meget bra kamp, og hadde også assist til vår første scoring, satt inn av Alonso Sanchez Gonzalez. Alonso satte også inn mål nummer to, denne gangen direkte på frispark.

Bussen til Valdres FK hadde som nevnt problemer i dag, og havarerte to ganger på turen ned. Dette førte til at spillerne kom til arenaen bare om lag ti minutter før kampen skulle starte, og at oppvarmingen derfor ble svært begrenset. De første tjue minuttene av kampen ble da også valdresgutta overkjørt av VIF. Det stod 2-1 til hjemmelaget ved pause.

Trener Leif Tsolis var, fortsatt ifølge Plomma, svært lite fornøyd etter kampen. Vi ser fram til å få trenerens kommentarer senere! Ellers stilte Valdres et svært ungt lag i dag, et lag som ble enda yngre da "Kigen" måtte ut med strekk i leggen. Som midtstopper kom da inn Bjørnar Sæthershagen, som dannet midtforsvaret sammen med Jostein Hauge Volden. Mot slutten av kampen satte Tsolis inn ytterligere to unggutter; Erlend Sæbu og Ørjan Sørflaten.