Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Nytt styre på plass

Gunnar Dahlen tar over som styreleder i Valdres FK. Dette ble klart under det ekstraordinære årsmøtet mandag kveld. Dahlen får med seg Kjell Håvard Tuv som nestleder og fire andre styremedlemmer, alle nye. Bildet: Fire av seks i det nye styret: Eva Kristin Skattebo, Gunnar Dahlen, Kjell Håvard Tuv og Bjørnar Dahlen.

Det har tatt tid å få på plass nytt styre i Valdres Fotballklubb, men leder i valgkomiteen, Kjell Viken, kunne mandag kveld slå fast at en endelig var i mål. Foruten Gunnar Dahlen og Kjell Håvard Tuv, består det nye styret av: Eva Kristin Skattebo, Bjørnar Dahlen, Frank Evertsen og Ole Arne Kvålshaugen.

Når det gjelder det sportslige, vil Eva Kristin Skattebo få et særlig ansvar for damefotballen, mens Bjørnar Dahlen vil være kontaktperson overfor herrelaget. Kjell Håvard Tuv var som kjent leder for klubben fram til årsmøtet våren 2014.

Økonomien var tema også denne gangen, og tallene som ble lagt fram viste at likviditetssituasjonen fortsatt er vanskelig. Men klubben regner med betydelige inntekter fram mot nyttår, slik at en håper at årets regnskap vil kunne vise et overskudd og at gjelden dermed blir redusert.

Årsmøtet vedtok også at klubben vil prioritere å ansette en ny daglig leder i 2015, forutsatt at økonomien gir rom for det. Atle Johannessen fortsetter som hovedtrener for herrelaget, og klubben ønsker også at Morten Buene skal holde fram som dametrener.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR