Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Hallingdal og Oslo sesongen 2015.

Neste års 3. div. avd. 3 ser slik ut:

Valdres
Hallingdal
Jevnaker
Grei
Lyn 2
Røa
Korsvoll
Oldenborg
Hasle/Løren
Oslo City
Nordstrand
Skårer
Ready
Frigg

Med unntak av Hallingdal, Jevnaker og Skårer (Romerike) er det altså bare oslolag i avdelingen. De øvrige lagene fra Oppland (Raufoss 2, Gjøvik-Lyn 2 og Kolbu/KK) har havnet i avdeling 9 sammen med lag fra Trøndelag og Hedmark. Av lagene i vår pulje har vi møtt Frigg, Korsvoll og Jevnaker i seriesammenheng før, mens Hallingdal er kjent gjennom treningskamper.

Trener Atle Johannessen slår fast at Valdres har kommet i en spennende pulje. - Jeg har fått delte signaler på kvaliteten til oslofotballen, sier Johannessen, men sannsynligvis er dette en hardere avdeling enn det en Oppland/Hedmark-avdeling ville blitt. - Jeg ville nok foretrukket en slik pulje både på grunn av reiseavstander og av sportslige hensyn. Men helt klart en spennende pulje, der jeg ser på Frigg og Jevnaker som de største favorittene i utgangspunktet. Det er jo ellers mange valdriser i Oslo-området, så det blir forhåpentlivis en del støtte også på bortekampene.

Johannessen opplyser ellers at laget starter treningen foran neste sesong 2. desember. Januar og februar vil bli knallharde treningsmåneder, sier Johannessen. Vi har som mål at Valdres skal bli det fysisk best trente laget i avdelingen. - Og det kan vel trengs når dommeren blåser i gang et nytt kapittel av nabofeiden Valdres - Hallingdal?

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Bergen Nord