Valdres FK - Brann 2 » Gjensidigebanen » 30. september 2019 17:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Brann 2
Gjensidigebanen
30. september 2019 17:00
Sogndal 2 4 - 0 Valdres FK
Fosshaugane Campus
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Poeng i årets siste kamp

Spillerne på begge lag var naturlig nok preget av Thomas Morgans bortgang, og stemningen på tribuna var også helt spesiell i denne kampen. Dommer Jo Elias Haave fikk en enklere jobb enn det en kunne regne med i et lokaloppgjør, og trengte aldri å finne fram hverken gule eller røde kort. Men lagene gjorde likevel sitt ytterste for å vinne kampen, - noe ingen av dem greide.

Første omgang bød på mange sjanser, men ingen mål. Gjøvik-Lyn var kanskje et lite hakk bedre enn valdrisene, men også hjemmelaget hadde en del store muligheter. Robert Rabben skapte mye på høgresida, men innafor 16-meteren ble valdrisene altfor tamme.

Gjøvik-Lyn tok ledelsen etter 48 minutter på en hard markkryper fra 17-18 meter. Men valdrisene kom sterkere utover i omgangen og tok over mye av spillet. Men avslutningene var heller ikke nå gode nok. Det måtte straffe til for å få en utligning: En Gjøvik-spiller traff Gustav Heldal istedenfor ballen, og Thomas Brekken satte straffa sikkert i mål.

Gjøvik-Lyn måtte med uavgjort nøye seg med en sjette plass på tabellen, mens Valdres altså ble helt sist og rykker ned. Begge lags spillere skal ha ros for måten de gjennomførte kampen på: Det var gode naboer som stod sammen i en vanskelig situasjon, men som likevel gjennomførte en god fotballkamp.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
lørdag 05.10 kl. 15:00
Valdres FK - Lysekloster
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR