Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
Nymark kunstgress 03
Shane Donaghey: 1 mål

Damene er i gang

Morten Buene skriver trolig kontrakt med klubben i løpet av kort tid. Over Rabben, som var trener sammen med Buene i fjor, trapper nå noe ned på engasjementet. Men Rabben kommer stille opp når det er bruk for ham. Vilhelmshaugen og Grobakken var også med i teamet i fjor, så det er god kontunitet rundt laget.

Damene gjennomførte noen få treninger i desember, men har startet for alvor etter jul. Det var planen med èn trening i Etnedalshallen, èn i Valdreshallen og to på Blåbærmyra pr. uke. Men Blåbærmyra er for tida bedre egnet til skøyteløp enn fotballspaarking, så her blir det nødvendig å finne andre løsninger.

Morten Buene forteller at treningsoppmøtet til nå har vært meget bra, med 15-16 jenter på hver trening. Det ser ut til at de aller fleste fra fjoreårets andredivisjonslag fortsetter, selv om det ennå ikke er helt avklart med alle. Valdres FK har i utgangspunktet meldt på damelag i 3. divisjon og et J 19 lag. Buene sier at damelaget har ambisjoner om en plass høgt oppe på tabellen, selv om hovedfokuset er å drive spillerutvikling. Tross ung alder har mange av spillerne solid erfaring og bør kunne bite godt fra seg i tredje divisjon.

Terminlista for damer og J 19 er ikke klar enda.

Valdres FK - Vard Haugesund
Valdres FK - Ridabu