Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

- Unggutta imponerer!

Trener Leif Tsolis mener Valdres gjorde en god og en dårlig omgang mot Lørenskog. Som i forrige kamp var det unggutta som imponerte mest, blant dem  keeper Tomas Varpestuen. 

 

Laget som startet for Valdres:

Varpestuen

Rabben, Perez, Karenstuen, Brekken

Chappy, Gonzalez, Laham, Camara

Turczyn, Ataya

Jostein Hauge Volden spilte 45 minutter som midtstopper for Xavi Perez, Morten Nerli 30 min. for Camara og Lars Fr. Brateng 25 min. for Chappy.

- Vi spilte en veldig dårlig første halvtime, både offensivt og defensivt, sier trener Leif Tsolis. Da var vi ikke i nærheten av der vi ønsker å være. Deretter hevet vi oss noe, men fikk da - paradoksalt nok - to kjappe imot. Andre omgang var derimot svært bra, da Valdres snudde kampen gjennom to scoringer av Alonso (en på straffe) og en ved unge Morten Nerli. - Da var jeg nokså sikker på at vi skulle vinne kampen, sier Tsolis, men Lørenskog greide å slå tilbake med et mål som for oss virket som en klar offisde. Alt i alt var det en jevn kamp, der Lørenskog nok hadde de fleste sjansene.

Tsolis fremhever nok en gang ungdommene på laget: Tomas Varpestuen gjorde en god kamp som keeper, og Jostein Volden spilte en meget bra omgang som midtstopper. I tillegg var Morten Nerli og Lars Fredrik Brateng med på å heve laget i andre omgang.

- Kampen ga oss en del svar på hva som funker og hva som ikke funker, sier Tsolis. I andre omgang ble Alonso flyttet opp som spiss, noe som var vellykket. Rafael Turszyn ble da flyttet ut på kanten, i en rolle der han så ut til å trives bedre. Ellers var kampen alt i alt et steg framover fra møtet med Holmen, i og med at vi denne gangen møtte et klart bedre lag.

Spillerne får nå ei frihelg, før neste oppgave som er Vålerenga 2 i Valhall 8. februar.

Her er Lørenskogs kampomtale:

http://lorenskog-if.no/blog/2014/01/sur-avgjort-mot-valdres/

 

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR