Tap i sluttminuttene

Valdres tapte i kveld 1-2 for Follo etter først å ha tatt ledelsen 1-0. Dermed ser det stygt ut for fortsatt spill i Interkretsserien neste år.

Førsteomgangen i kveld var en sjansefattig affære. Follo hadde ballen mye og presset Valdres tilbake. Men Valdres lå godt og kompakt, og gjestene greide aldri å spille seg til større sjanser.

i andre omgang åpnet kampen seg, og det ble sjanser til begge lag. Follo hadde flest, men det var Valdres som tok ledelsen etter 65 minutter ved Jon Fossholt. Andreas Dyve gjorde et godt forarbeid på venstresida og slo et perfekt innlegg foran mål. Der dukket Fossholt opp og headet ballen i mål med fynd og klem. Dermed 1-0.

Valdres greide ikke å holde formasjonene i forsvar på samme måte som i første omgang, og Follo fortsatte derfor å skape sjanser. Etter 75 minutter ble det utligning etter et overlegg fra venstresida. Sluttminuttene ble hektiske, med store sjanser til både Valdres og Follo. Dessverre var det gjestene som greide å få inn det avgjørende målet, da en follospiller fikk kjempetreff fra tjue meter. Dermed ble det et bittert tap for et godt kjempende Valdres-lag.

DSC_1312.JPGMange harde dueller på Blåbærmyra.

Keeper Kristian Bakken var beste valdris i kveld med mange flotte redninger i andre omgang. Også Lars Fønhus, som kom inn på midtstopperplass, gjorde sine saker bra.