Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

God kamp tross tap

Juniorene tapte 0-2 mot Lillestrøm i LSK-hallen onsdag. Valdrisene gjorde en god kamp, men måtte spille i syttifem minutter med en mann mindre på banen.

Det var bare gått femten minutter av kampen på Lillestrøm da Bjørnar Sæthershagen fikk se det røde kortet.  Utvisningen var ifølge lagleder Olav Martin Belgum svært hardt idømt. På den følgende straffen gikk hjemmelaget opp til 1-0, og denne stillingen holdt seg helt til på overtid, da romerikingene gjorde sitt andre mål.

For Valdres var kampen et sjumilssteg framover i forhold til den pinlige affæren hjemme mot Østsiden. Belgum forteller at valdrisene spilte god fotball og i perioder presset LSK bakover. Vi hadde også scoringssjanser, men ballen ruller ikke helt vår vei for øyeblikket.

Etter det sjette strake tapet på rad begynner nå situasjonen å bli prekær med tanke på å unngå nedrykk. Men greier laget å mobilisere den samme innsatsen i kampene framover, kan omslaget og poengene fort komme.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR