Lillehammer - Valdres  » Stampesletta » 17. april 2020 19:30
17. april 2020 19:30
Ingen mål registrert

Jan Tore Vik slutter fra nyttår

- Vi er veldig lei oss for beslutningen Jan Tore har tatt, sier styreleder Kjell Håvard
Tuv.

- Han har gjort en kjempegod jobb og bragt klubben over i en annen divisjon på det administrative planet. Det blir vanskelig å fylle hans plass, men vi er allerede i gang med å lete etter en arvtaker. Vi regner med å ha en person på plass så tidlig at stillingen slipper å bli stående tom en periode, sier Tuv.

Selv begrunner Jan Tore Vik valget om å slutte i deltidsstillingen i Valdres FK med
at han ønsker en fulltids jobb.

- Det er variert og spennende å være daglig leder for det som er definert som Valdres
viktigst møteplass, sier Jan Tore.- Jeg har fortsatt et stort engasjement for sporten og klubben, men jeg velger likevel å takke for meg til fordel for en annen viktig og spennende jobb i Valdres.

Valdres/Fagernes - Elverum
3. div. kvinner