Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Utvisning og tap på Gjøvik

Valdres tapte 2-0 mot Gjøvik FF i ettermiddag etter 0-0 ved pause. Keeper Gonzalo Gutierrez Meson ble utvist ti minutter før full tid, da han etter dommerens mening sparket en Gjøvik-spiller. Bildet: Thomas Varpestuen kom inn, men greide ikke å hindre Gjøvik fra å score på straffen.

Valdres stilte uten "Pachu" i går, ettersom han måtte sone for tre gule kort. I angrepet stilte denne gang Desmond Chappy istedenfor Simen Høglien.

Kampen på Gjøvik var jevnspilt, og Valdres hadde nok ballen mest. Men framover på banen hadde Gjøvik mer trøkk og spilte seg til de fleste sjansene. Vår beste mulighet kom etter 17 minutter ved Ardjan Fera. Ardjan hadde bare keeper igjen, men kom for nær og greide ikke å lure ballen forbi Kamil Olsztynski.

0-0 holdt seg til kvarteret ut i andre omgang, da Mads Peder Sveen greide å dytte ballen i mål etter corner. Valdres greide å skape et visst trykk på hjemmelaget etter dette, men det ble vanskelig å komme igjennom et tett Gjøvik-forsvar. Ti minutter før slutt får så keeper Gonzalo Gutierrez rødt kort. Gonzalo mente nok han burde hatt frispark i denne situasjonen, og trolig var det i frustrasjon han sparket borti en Gjøvik-spiller. Dermed ble det også straffe, selv om ballen var langt unna, og Sveen kunne legge på til 2-0.

Trener Ole Skouboe var lite fornøyd med dommer Trædal fra Gjelleråsen. Skouboe mente at dommeren gjorde svært lite for å beskytte keeperen mot angrep fra ute-spillerne. Som en følge av dette fikk Valdres-keeperen både gult og seinere rødt kort for reaksjonene sine.

 

DSC_0089.JPG

Gonzalo Gutierrez Meson var oppgitt over dommerens avgjørelser i går.

Ellers er det å si at Valdres ble nummeret for små fysisk i denne kampen. Gjøvik-spillerne var sterkere og mer robuste, og fikk også lov til å bruke fysikken. Spesielt var forskjellen stor framover på banen.

I den siste kampen før sommerpausen, hjemme mot Strømsgodset 2, blir det dermed Thomas Varpestuen som skal vokte målet. Ellers er "Pachu" tilbake, noe som nok vil styrke angrepsspillet. Kampen går søndag kl. 18.00

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR