Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Tåler juniorane også medgang?

"Ein skal ha god rygg for å bære gode dagar", seier eit gamalt ordtak. Onsdag får vi sjå om juniorlaget også greier å tackle medgangen laget har hatt dei siste kampane. Motstandar er juniorane til tippeligalaget Sarpsborg 08.

Valdres fekk mykje skryt etter 3-0 heime over Fredrikstad. Dette resultatet vart fulgt opp av ein uventa bortesiger over Asker. - I den kampen hadde vi alt å vinne, seier Audun Magnus Bakken, men nå er situasjonen ein annan. Nå er det vi som har presset, og vi får ei utfordring med å greie å nullstille oss til oppgjeret. Eg er spent på om vi får til dette.

 Valdres igg før kampen på åttande plass, mens gjestene frå Østfold er på tiande, to poeng bak. Sarpsborg er også inne i ei god periode, med sju poeng på dei tre siste. Laget kan også vise til ein fin 3-2 siger over serieleiar Oppsal tidlegare i sesongen.

 Valdres har alle mann klare til onsdagens kamp, og kan dermed stille sitt beste lag.  Merk kamptidspunktet: 17.00!

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR