Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Snaut med poeng for G16

Siden siste oppdatering har begge lagene spilt kamper, men poengene har det blitt lite med. G16 1 har spilt mot Ottestad, Gjøvik/Lyn, Raufoss og Kongsvinger. Fra disse fire kampene har vi bare tatt med oss ett poeng som kom borte mot Gjøvik/Lyn (2-2). Vi har møtt tøffe motstandere og særlig Raufoss imponerte oss med gode fysiske ferdigheter. Siste kamp mot Kongsvinger borte endte med 4-3-tap, men vi kjører kampen i 60 av 80 minutter. Desverre begynner vi ikke å spille før det er spilt 15 min og det står 2-0 til Vinger. Resten av kampen er meget bra fra vår side og lover godt til Nybergsund kommer på lørdag. Vi er fortsatt ved godt mot, selv om resultatene ikke er i samme stil.

For G16 2 har det blitt tap mot Lillehammer 98 og Nordsinni/Norde Land. Vi viser tidvis godt spill, men periodene blir for korte til at vi klarer å prege kampene i større grad. Når vi i tillegg ikke er godt nok skjerpa bakover, blir det lette mål vi slipper inn. Neste kamp er på fredag når Kolbu/KK Kapp kommer på besøk og vi gleder oss!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR