Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Gutter mot menn

Strømsgodset 2 stilte et særs juniorprega lag på Blåbærmyra søndag. Valdres hadde full kontroll på kampen og kunne innkassere tre poeng uten å måtte jobbe altfor hardt for dem. Simen Høglien (bildet) og Kalle Neale scoret to mål hver.

Strømsgodset stilte altså et rent juniorlag, uten noen spillere fra A-stallen. Første omgang ble da ren envegskjøring mot målet til drammenserne. Valdres tok ledelsen etter 12 minutter ved Simen Høglien. Det var et flott angrep der Joakim Wiik fosset fram på venstresida, la ut til Høglien som banket ballen i mål fra 12 meter. Valdres fortsatte å kjøre over Strømsgodset 2, og i løpet av en timinutters periode mot slutten av omgangen ble det ytterligere tre mål. Høglien satte inn ett til, kalle Neale fikk endelig uttelling og "Mac" Laham stod for det siste.

Valdres åpnet også godt etter pausen og etter 53 minutter økte kalle Neale til 5-0. Neale fikk en fin flikk fra Høglien og satte ballen behersket i mål på hel volley. Flott scoring og stor jubel på Blåbærmyra! Etter dette gikk imidlertid Valdres inn i feriemodus. Tempoet sank og intensiteten i spillet forsvant. Resten av kampen ble dermed ikke altfor interessant å overvære. Mot slutten greide også Strømsgodset 2 å redusere på sine eneste sjanse i kampen.

DSC_0439.JPG

Tre poeng er verdt å feire, selv om de kom lett! Her Andreas Dyve, "Pachu", Robert Rabben og Thomas Varpestuen.

Thomas Varpestuen spilte sin første kamp fra start denne sesongen, og sin andre totalt. Også forrige gang Varpestuen voktet målet ble det 5-1 til Valdres, den gang borte over Molde 2. Ellers stlte Valdres med "normal" startoppstilling: Wiik, Hervas, Karenstuen og Rabben i forsvar, midtbane med "Mac" Laham, Gonzales, Fera og "Pachu" og Høglien og Neale i angrep.

Innbytter: Andreas Dyve for Fera, Bjørnar Sæthershagen for Karenstuen og Anders Ellingsæther for Hervas. Sæthershagen fikk med dette sin debut i andre divisjon. Joakim Wiik ble kåret til dagens beste, etter mange fine raid på venstrevingen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR