Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Flott opphenting ga ett poeng

Valdres og Sarpsborg spilte 2-2 i kveldens kamp på Blåbærmyra. Det må Valdres være fornøyd med, etter å ha ligget under 0-2 til pause og spilt de siste tjue minuttene med ti mann.

Sarpsborg tok ledelsen etter bare noen få minutters spill i kveldens kamp. En Sarpsborg-spiller fikk stå umarkert på bakre stolpe og heade ballen i mål etter corner. 0-2 ble det da halvtimen var spilt. Etter godt spill på høgresida fikk Sarpsborg vendt opp i feltet og ballen føk i mål fra 15 meter. En klasseavslutning og kveldens prestasjon på Blåbærmyra! For Valdres sin del var første omgang riktig dårlig. Det var massevis av feilpasninger og ikke god nok innsats, trolig årets dårligste omgang for vår del.

Andre omgang ble betraktelig bedre. Alt etter fem minutter satte Knut Olav Veimodet ballen kontant i mål fra 12-15 meter. Valdres tok tak i kampen og jaget utligning. Men etter 75 minutter var Valdres uheldige med en innøvd corner-variant, Sarpsborg snappet ballen og kontret. Henrik Fossholt måtte - ifølge dommeren - ty til ulovligheter for å stoppe Sarpsborg, og dermed rødt kort til Fossholt. På det påfølgende frisparket gjorde keeper Bakken en kjemperedning ved å slå ballen til corner.

Men Valdres ga ikke opp selv med en mann mindre. Ti minutter før slutt fikk laget frispark like utenfor sekstenmeteren. Andreas Dyve satte ballen over muren og opp i høgre hjørne utagbart for keeper. En flott scoring! Etter dette hadde begge lag store sjanser til å avgjøre kampen, men 2-2 ble sluttresultatet etter en dramatisk avslutning.

DSC_2043.JPG

God kamp av Erik Holmen.

Valdres viste god moral ved å komme tilbake og utligne trass i utvisning. Ellers var det ikke altfor mye å glede seg over i kveld. Henrik Fossholt gjorde en god jobb på midtstopperplass, og Erik Holmen hadde et meget positivt innhopp i andre omgang. Ellers var det flere av spillerne som ikke nådde opp til vanlig standard i kveld.