Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Damer og herrer møter Lyn

Lyn 2 ligger på fjerdeplass på tabellen med 13 poeng, mens Valdres i skrivnde stund ligger helt sist med 6 poeng. Dog er avsanden til lagene over kort. Lyn imponerte i sist serierunde med 4-1 hjemme over Raufoss, mens valdresjentene gikk på en stygg smell med hele 2-9 mot Øvrevoll Hosle. Men - Valdres har så langt vært to forskjellige lag hjemme og borte, så poengene er langtfra delt ut på forhånd i denne matchen.

Herrene tar altså turen til Oslo for å møte Lyn søndag kl. 18. Her blir det gjensyn med Runar Brenden, som så langt i sesongen har imponert på høgre backplass for laget fra Oslo vest. Lyn har ellers vært mye opp og ned denne våren. Det har variert fra det fantastiske borte mot Raufoss til det begrederlige mot Nybersund i forrige runde. Hjemme på Frogner er likevel Lyn alltid sterke, og er nok storfavoritter mot våre gutter.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL