Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Damene tapte i Oslo

Valdres kom godt i gang i dag og tok ledelsen etter 14 minutter ved Mariann Nereng Berg. Utligningen kom etter 35 minutter, rett etter at Valdres hadde hatt en kjempesjanse som kunne gitt 0-2. Vålerenga 2 tok så ledelsen helt mot slutten av omgangen.

Mariann.JPG

Dagens målscorer, Mariann Nereng Berg

I andre omgang ble Valdres presset bakover og fikk en ny scoring imot. Etter det la vi om noe på formasjonene og tok igjen over mye av spillet. Men en kontring i sluttminuttene ga 4-1 til hjemmelaget.

Valdres var til tider helt på høyde med motstanderen, rapporterer trener Ove Rabben.  Han synes at laget har tatt et steg framover når det gjelder å spille på bortebane. Søstrene Monica og Anita Strand stod over i dag på grunn av skader, men Rabben håper å ha begge tilbake til neste kamp.

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Bergen Nord