Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Viktig kamp mot Odd 2

Det er klart for et nytt bekjentskap på Blåbærmyra når Odd 2 kommer på besøk tirsdag. Kampen er viktig for Valdres, i den forstand at den vil definere om laget hører hjemme midt på tabellen eller i bunnstriden. Anders Ellingseter (bildet) kan få sin hjemmedebut i kampen.

Før kampen ligger Valdres på 12. plass, dvs. under streken, med 5 poeng etter 5 kamper. Odds andrelag ligger som nummer sju med sju poeng. Det vil si at skulle det bli Valdres-seier tirsdag, vil vi gå forbi Odd samt en 2-3 andre lag. Men det blir neppe noen lett oppgave, for telemarkingene har imponert stort i det siste. De to siste kampene har endt med seier 2-0 over Frigg borte og 4-1 over Nybergsund hjemme.

For Valdres må "Mac" Laham stå over etter tre gule kort. Et par mann er usikre på grunn av småskader, og må testes før kampstart. Etter det vi forstår dreier det seg om Ardjan Fera og "Pachu" Gutierrez. Derimot er Thomas Morgan tilbake og klar til innsats. Vi regner med at Thomas starter på midtbanen i morgen. Det kan også gå mot hjemmedebut for Anders Ellingseter, som kom inn de siste ti minuttene mot Fram sist og satte inn Valdres sin redusering til 1-2. Kristian Tuv, som var tiltenkt en plass på benken, må imidlertid stå over. Tuv fikk en negativ reaksjon etter å ha gjennomført full trening søndag, og er ventelig ikke klar for innsats før til kampen mot Pors om to uker.

DSC_1471.JPG

Ikke klar: Kristian Tuv

Ole Skouboe har tatt ut en 16-manns tropp til kampen:
Keeperne Gonzalo Gutierrez og Tomas Varpestuen. Manu Hervas, Alonso
Gonzales, Pachu Gutierrez, Kalle Neale,  Simen Høglien, Desmond Chappy,
Thomas Brekken, Thomas Morgan, Ardijan Fera, Stig Ørjan Karesntuen, Erik
Holmen, Joakim Wiik, Robert Rabben, Anders Ellingseter.

 

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR