Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Sterk borteseier i Asker

Valdres ble det første laget som reiste fra Asker med tre poeng i årets interkretsserie. 0-2 ble resultatet etter at valdrisene satte inn ett mål i hver omgang. Dermed fikk trener Audun Magnus Bakken den bursdagspresangen han ønsket seg fra gutta.

Bakken fyller år på fredag (han ønsker ikke å opplyse om hvor mange!) og øverst på ønskelista stod en trepoenger dagen før dagen. Det var ikke noe beskjedent ønske, for Asker stod før kampen med 4-1-0 hjemme på Føyka. Valdres sin bortestatistikk var heller ikke av de beste, men Jon Fossholt glemte det og satte inn 1-0 etter godt kontringsspill ved Andreas, Joar og Lars F på venstresida. Mot slutten av omgangen ble Valdres presset noe bakover, men red det forholdsvis greit av til pause.

Audun Bakken

Ung i sinn: Trener Audun Magnus Bakken

Etter sidebytte kjørte Asker på for utligning, og hadde så avgjort muligheten da de fikk straffespark et stykke ut i omgangen. Skuddet gikk imidlertid utenfor. Keeper Kristian Bakken hadde også en kjemperedning på en hard markkryper noe seinere. Men Valdres var gode på overganger og satset mye på spill i lengderetningen.  Mot slutten av kampen fikk laget frispark, og etter litt fram og tilbake i feltet satte Knut Olav Veimodet ballen kontant i mål.

Bakken var en stolt mann etter kampen og fremhever en enorm laginnsats i kveld. Han berømmer også spillerne for å ha gjennomført en god kamp taktisk sett. Dermed styrket Valdres sin posisjon midt på tabellen, og står nå med fem seire, en uavgjort og fem tap. Neste oppgave er Sarpsborg 08 hjemme førstkommende onsdag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 21.05 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 25.05 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR