Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
Varden Amfi
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Pors Grenland gjester Blåbærmyra

Det blir et interessant bekjentskap for Valdres-publikummet når Pors Grenland stiller på Blåbærmyra lørdag. Porsgrunnslaget sikter høyt i år, og har så langt lyktes rimelig bra med en fjerdeplass på tabellen. Valdres mønstrer samme laget for tredje kampen på rad; det betyr at Manuel Hervas (bildet) stiller med kapteinsbindet.

Thomas Brekken beholder altså plassen på venstre back, mens Joakim Wiik må nøye seg med å starte på benken denne gangen. Valdres stiller da med dette laget:

Gonzalo Gutierrez Meson, Robert Rabben, Stig Karenstuen, Manuel Hervas, Thomas Brekken, Thomas Morgan, Ardjan Fera, Alonso Gonzales, Pachu Gutierrez, Kalle Neale og Simen Høglien.

På benken: Tomas Varpestuen, Joakim Wiik, "Mac" Laham, Erik Holmen og Bjørnar Sætershagen.

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Nordre Trysil