Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Shane Donaghey: 1 mål

Pors Grenland gjester Blåbærmyra

Det blir et interessant bekjentskap for Valdres-publikummet når Pors Grenland stiller på Blåbærmyra lørdag. Porsgrunnslaget sikter høyt i år, og har så langt lyktes rimelig bra med en fjerdeplass på tabellen. Valdres mønstrer samme laget for tredje kampen på rad; det betyr at Manuel Hervas (bildet) stiller med kapteinsbindet.

Thomas Brekken beholder altså plassen på venstre back, mens Joakim Wiik må nøye seg med å starte på benken denne gangen. Valdres stiller da med dette laget:

Gonzalo Gutierrez Meson, Robert Rabben, Stig Karenstuen, Manuel Hervas, Thomas Brekken, Thomas Morgan, Ardjan Fera, Alonso Gonzales, Pachu Gutierrez, Kalle Neale og Simen Høglien.

På benken: Tomas Varpestuen, Joakim Wiik, "Mac" Laham, Erik Holmen og Bjørnar Sætershagen.

Valdres FK - Fjøra
Valdres FK - Ridabu