Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Nå vinner Valdres også borte!

Valdres startet sterkt og produserte flere store sjanser i åpningsminuttene. Pachu sørget for at det også vistes i målprotokollen etter en fin dragning og tilsvarende skudd. Valdrisene dominerte første omgang, men et ellers godt forsvar sov litt etter 37 minuttter, da Anton Blom Onshuus ble spilt igjennom og satte ballen mellom beina på Gonzalo Gutierrez og i mål. Men Valdres svarte straks etter: Kalle Neale ble lagt ned i feltet og Alonso Sanchez Gonzalez satte ballen sikkert i nettet.

Tønsberg la om til 4-3-3 i andre omgang og prøvde seg med høgere press. Det førte til en del sjanser begge veier, men ingen mål.  Nærmest var Valdres da Thomas Brekken satte et frispark i tverrliggeren mot slutten av kampen. Ellers greide Valdres å holde på ballen de siste fem minuttene og hindret dermed hjemmelaget i å stelle til noen farligheter,

Kampen var spillemessig ikke på høyde med det som ble prestert på Blåbærmyra tirsdag, men tre poeng gjør nok at ingen tar det altfor tungt. Kampen ble spilt på en nylagt kunstgressbane, der både ballen og spillerne beveget seg i langsomt tempo. Hos Valdres kom "Mac" Laham inn for Ardjan Fera etter 60 minutter, mens unge Erik Holmen fikk sin debut i andre divisjon kvarteret før slutt.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR