Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Tap mot effektive Alta

DSC_0550.JPGValdres gikk hardt ut i snøværet på Blåbærmyra, og dominerte kampen det første kvarteret. Vi spilte oss til et par gode sjanser, og det virket som Alta ville få mer enn nok med å forsvare seg. Men gjestene kom gradvis inn i kampen og tok etterhvert over initiativet. 0-1 kom etter corner, ballen ble spilt ut i feltet det en Alta spiller kunne smelle til fra tjue meter. Ballen gikk via en Valdres-spiller og i mål. 0-2 kom på straffe rett før pause. Dommeren mente at det var holding inne i feltet, og straffen ble satt sikkert i mål.

DSC_0575.JPG

Nok å gjøre for Manuel Hervas i Valdres-forsvaret. Her sammen med kampens beste, senegaleseren El Hadji Sega Ngom.

Alta spilte seg til flere gode sjanser mot slutten av omgangen, og det så derfor ikke lyst ut for valdrisene til pause. Men våre karer tok tak i kampen igjen etter hvilen, og fikk belønning i form av straffe etter få minutter. Alonso Gonzales måtte ha to forsøk, men lyktes på det siste. Dermed så valdrisene muligheten for poeng, og kjørte opp flere gode angrep. Det varte til det var spilt 66 minutter, da Alta utnyttet nølende forsvarsspill i Valdres-boksen og kunne gå opp til 3-1. Da gikk lufta ut av Valdres, og gjestene kunne gå opp til 4-1 etter godt kontringsspill på deres høyresida.

Valdres-guttene skal ha honnør for at de prøvde å ta tak i kampen i dag. Men det ble for tynt framover, samtidig som duellspillet i forsvar ikke var godt nok. Alta spilte mye i lengderetningen og hadde den effektiviteten Valdres manglet.

Det var god stemning og relativt bra med folk på Blåbærmyra i dag, særlig i betraktning av et vårvær av verste sort.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR