Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 22. september 2019 13:00
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
22. september 2019 13:00
Valdres FK 0 - 3 Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Ble for lette mot Fart

Valdres - Fart 2  0-5

Valdres-jentene hang godt med i første omgang i kveld, dette til tross for at Fart tok ledelsen etter bare seks minutter. Men hjemmelaget greide å mobilisere en innsats som langt på vei kompenserte for den fysiske forskjellen mellom lagene. Kampen var derfor jevnspilt helt til Fart gikk opp til 2-0 like før pause.

I andre omgang ble våre jenter mer slitne og greide ikke å presse gjestene på samme måte. Dette førte til mer rom for hedmarkingene og tre nye mål. Valdres hadde nok sine sjanser, men kom oftest til kort mot et mer robust Fart-forsvar.

Til tross for det klare nederlaget var det mye positivt å se på Blåbærmyra i kveld, særlig i første omgang. Trenerne Rabben og Buene var flinke til å motivere jentene, som viste stor vilje og innsats. Det er bare å innstille seg på at det unge mannskapet nok må bruke noe mer tid på å ta nivået i andre divisjon.

Startoppstilling: Hanne Bjørgan, Mona Hegdal, Nana Niyonzima, Gine Lundstein (kaptein) Marie Veimodet, Monica Strand, Mariann Nereng Berg, Hanne Bergene, Øyfrid Sørumshaugen, Thea Byfuglien og Marte Rabben

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR