Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Årets første seier!

Valdres FK tok sin første seier for sesongen da Frigg ble slått 2-1 på Blåbærmyra i kveld. Joakim Wiik feiret 2-0 målet på denne måten.

Valdrestrener Ole Skouboe hadde sett Friggs kamp mot Nybergsund (5-1) og merket seg god offensiv styrke, men også svakheter i forsvaret. Han ga derfor valdrisene beskjed om å legge hardt press på Frigg-forsvaret fra start. Allerede etter seks minutter ga det resultater: Simen Høglien fikk en fin stikker igjennom, og lobbet elegant over keeper og i mål.  Valdres fortsatte med gode kombinasjoner og sjanseskapende fotball, men det var ikke før mot slutten av omgangen det ble flere mål. Hjemmelaget fikk frispark rett utenfor sekstenmeteren og Joakim Wiik skrudde ballen vakkert forbi muren og inn i hjørnet. Dermed 2-0 til pause etter en omgang Valdres dominerte stort.

DSC_1193.JPG

Simen Høglien har satt inn 1-0.

Valdres fortsatte i samme stil de første tjue minuttene etter hvilen, og både Simen Høglien og Kalle Neale hadde store muligheter til å gjøre 3-0. Men etterhvert ga Valdres fra seg noe av initiativet i kampen. Aggressiviteten ble mindre og Frigg fikk låne ballen mer, men uten å skape altfor mye framover. Det ble likevel 2-1 etter 87 minutter, da et innkast ble stusset i mål. Dermed ble det noen hektiske minutter på slutten, der Valdres hadde nok med å måke ballen langt unna. Men det holdt inn til en svært fortjent seier.

DSC_1204.JPG

 Travelt for Vetle Gulowsen i kveld.

Valdres kan være svært fornøyd med 3/4 av kampen i dag. Ved siden av småspillet ble det også slått en del langt, noe som var med på å åpne Frigg-forsvaret ved flere anledninger. Det var mange kandidater til dagens spiller, men Drageberget valgte unge "Mac" Laham som den beste.

DSC_1259.JPG

Ole Skouboe kunne feire sammen med målscorerne Simen Høglien og Joakim Wiik.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR