Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Shane Donaghey: 1 mål

Uavgjort på Lillehammer

Juniorene tok i går turen til Mjøsas bredder for å teste formen mot Lillehammers juniorer. Det endte uavgjort, etter at vertene hadde vært foran til pause.

Lillehammer - Valdres 1-1

Juniorene stilte uten fire av de presumtivt beste spillerne i går: Hverken Andreas Dyve, Jon Fossholt, Henrik Fossholt eller Lars Fredrik Brateng spilte. Lillehammer, som rykket ned fra Interkretsserien i fjor, stilte med fire spillere fra A-stallen, men også en del førsteårs juniorer.

Det var Lillehammer som dominerte førsteomgangen. Vertene la presset høyt og hadde ballen mest før pause. Det var også Lillehammer som tok ledelsen 1-0 da kommunikasjonen sviktet i Valdres-forsvaret.

Valdres gjorde fire bytter ved halvtid. Inn kom blant annet tre 96-modeller: Kjetil Strandbråten, Ole Magnus Sørum og keeper Simen Kjellgren. Disse greide seg, ifølge trener Audun Magnus Bakken, meget bra! Mens Lillehammer hadde taket på kampen før pause, tok Valdres over i andre omgang. Utligningen kom etter et fint raid på høgresida som endte med at Knut O. Veimodet satte ballen i mål.

Bakken er ikke fornøyd med kampen spillemessig, men er derimot godt tilfreds med at laget greide å reise seg å unngå tap. Mandag setter hele troppen kursen mot Sogndal, der det skal trenes til fredag. Førstelaget spiller mot Sogndal 2 (3. div.) og andrelaget mot Sogndal 3. Siste kamp før alvoret starter blir lørdag 9. mars borte mot Hønefoss.

Valdres FK - Fjøra
Valdres FK - Ridabu