Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 22. september 2019 13:00
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
22. september 2019 13:00
Valdres FK 0 - 3 Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Jakten på ny dametrener fortsetter

Damelaget står fortsatt uten trener etter at en ikke lyktes i å komme til enighet med Ole Anders Ulven om en ny kontrakt. Men jakten intensiveres, og daglig leder har flere gode kandidater på blokka.

Ole Anders Ulven har vært hovedmannen bak damelagets suksess de siste årene, med opprykk til andre divisjon og en vellykket debut-sesong i divisjonen. Han er også arkitekten bak det gode samarbeidet med Valdres vidaregåande skule. Valdres FK synes derfor det er beklagelig at en ikke greide å bli enige med Ulven om en ny sesong. Det var særlig strukturene rundt damelaget som klubben ikke greide å imøtekomme.

Damene åpner årets sesong mandag 15. april mot Fart 2 hjemme på Blåbærmyra. Dette er et lag Valdres slo med god margin i begge oppgjør i 2012, så her bør det være muligheter for en flying start. En ny trener er forhåpentligvis på plass i god tid før dette. Jan Tore Vik forsikrer at det blir jobbet intensivt med saken, og at det finnes flere aktuelle kandidater. Vi regner derfor med positive nyheter om ikke altfor lenge.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR