Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Tap mot Gjøvik

Valdres spilte ballen bakover og på tvers, og produserte èn målsjanse på nitti minutter. Gjøvik skåret alle tre målene og vant 2-1 på Blåbærmyra i ettermiddag.

Gjøvik tok ledelsen etter 14 minutter ved Andreas Sørum. Etter dette tok Valdres over og spilte god, men ikke altfor sjanseskapende fotball resten av omgangen. Utligningen kom etter corner ved Ardjan Fera etter 26 minutter, en corner Gjøviks keeper slo i eget nett. (Se bildet.)

DSC_0437.JPG

Gjøvik tok på nytt ledelsen kort etter starten av andre omgang, da Ole Kristian Grime satte ballen i mål fra spis vinkel. Herfra og inn virket Valdres rådløse. Ballen ble spilt på tvers og bakover og laget greide ikke å skape en eneste god måljanse i løpet av de siste 45 minuttene. Publikum ble etterhvert frustrerte over mangelen på framdrift og mangelen på alternative løsninger. Savnet av en plan B var tydelig på Blåbærmyra i ettermiddag.

Valdres manglet i dag to viktige angrepsspillere i "Pachu" Martinez og Kalle Neale. Uten disse to ble det lite kreativitet og bevegelse i angrep. I alle falle Pachu er tilbake til neste kamp mot Strømsgodset 2.

Drageberget kåret Andreas Dyve til dagens Valdres-spiller.

PS! Frigg tapte også i dag (0-3 for Raufoss) og avstanden til nedrykksonen er derfor fortsatt seks poeng, med to kamper igjen å spille.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR