Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Tap mot Gjøvik

Valdres spilte ballen bakover og på tvers, og produserte èn målsjanse på nitti minutter. Gjøvik skåret alle tre målene og vant 2-1 på Blåbærmyra i ettermiddag.

Gjøvik tok ledelsen etter 14 minutter ved Andreas Sørum. Etter dette tok Valdres over og spilte god, men ikke altfor sjanseskapende fotball resten av omgangen. Utligningen kom etter corner ved Ardjan Fera etter 26 minutter, en corner Gjøviks keeper slo i eget nett. (Se bildet.)

DSC_0437.JPG

Gjøvik tok på nytt ledelsen kort etter starten av andre omgang, da Ole Kristian Grime satte ballen i mål fra spis vinkel. Herfra og inn virket Valdres rådløse. Ballen ble spilt på tvers og bakover og laget greide ikke å skape en eneste god måljanse i løpet av de siste 45 minuttene. Publikum ble etterhvert frustrerte over mangelen på framdrift og mangelen på alternative løsninger. Savnet av en plan B var tydelig på Blåbærmyra i ettermiddag.

Valdres manglet i dag to viktige angrepsspillere i "Pachu" Martinez og Kalle Neale. Uten disse to ble det lite kreativitet og bevegelse i angrep. I alle falle Pachu er tilbake til neste kamp mot Strømsgodset 2.

Drageberget kåret Andreas Dyve til dagens Valdres-spiller.

PS! Frigg tapte også i dag (0-3 for Raufoss) og avstanden til nedrykksonen er derfor fortsatt seks poeng, med to kamper igjen å spille.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR