Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 23. september 2019 19:30
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
23. september 2019 19:30
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Heimekamper på rad og rekke

Juniorene tar i mot Asker til kamp i Interkretsserien torsdag kveld, mens damelaget kjemper for plassen søndag mot Vålerenga 2. Innimellom spiller Valdres FK herrer lokaloppgjør mot Gjøvik. Alle kampene går på Blåbærmyra.

Juniorlaget har bare æren å spille for, og vi hadde nesten sagt at godt er det. For det er et nokså redusert lag Audun Magnus Bakken stiller, etter at de beste spillerne enten har forlatt klubben eller gjør sin innsats på A-laget. Denne gangen er det Asker som stiller på motsatt halvdel, et lag Valdres overraskende slo 2-0 borte i vår. Skulle det bli poeng i kveld vil det kanskje være enda mer overraskende.

Damelaget tok sitt første bortepoeng for sesongen med 1-1 mot Lyn 2 i helga. Men ettersom rivalene fra Nordre Trysil vant, er våre jenter fortsatt på nest siste plass på tabellen. Det er i utgangspunktet tre lag som rykker ned, men tallet er  usikkert inntil opp-og nedrykk i seriesystemet forøvrig er avgjort. Det kan derfor godt hende at tredje siste lag greier seg. Damene har derfor alt å spille for, og bør ha en god mulighert for tre poeng på søndag.

Nærmere omtale av gjøvikkampen  kommer fredag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR