Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Heimekamper på rad og rekke

Juniorene tar i mot Asker til kamp i Interkretsserien torsdag kveld, mens damelaget kjemper for plassen søndag mot Vålerenga 2. Innimellom spiller Valdres FK herrer lokaloppgjør mot Gjøvik. Alle kampene går på Blåbærmyra.

Juniorlaget har bare æren å spille for, og vi hadde nesten sagt at godt er det. For det er et nokså redusert lag Audun Magnus Bakken stiller, etter at de beste spillerne enten har forlatt klubben eller gjør sin innsats på A-laget. Denne gangen er det Asker som stiller på motsatt halvdel, et lag Valdres overraskende slo 2-0 borte i vår. Skulle det bli poeng i kveld vil det kanskje være enda mer overraskende.

Damelaget tok sitt første bortepoeng for sesongen med 1-1 mot Lyn 2 i helga. Men ettersom rivalene fra Nordre Trysil vant, er våre jenter fortsatt på nest siste plass på tabellen. Det er i utgangspunktet tre lag som rykker ned, men tallet er  usikkert inntil opp-og nedrykk i seriesystemet forøvrig er avgjort. Det kan derfor godt hende at tredje siste lag greier seg. Damene har derfor alt å spille for, og bør ha en god mulighert for tre poeng på søndag.

Nærmere omtale av gjøvikkampen  kommer fredag.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 21.05 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 25.05 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR