Damene avsluttet med uavgjort

Valdres FK avsluttet årets serie med 1-1 borte mor Raufoss. Dermed endte damene på ellevte og nest siste plass i andre divisjon avdeling 1.

Raufoss dominerte kveldens kamp spillemessig, ifølge lagleder Steinar Vilhelmshaugen. Hjemmelaget kom til en del sjanser, spesielt i første omgang, men Valdres-keeper Hanne Bjørgan gjorde kanskje sijn beste kamp for året. Valdres var på sin side farlige på kontringer, Vilhelmshaugen telte opp seks gode sjanser til valdrisene.

Valdres tok ledelsen ved Mariann Nereng Berg (bildet) etter 43 minutter. Et innlegg ble slått ut igjen i feltet, der Mariann sendte ballen over keeper og i mål fra utenfor sekstenmeteren. Ledelsen holdt til 67 minutter, da Raufoss utlignet til 1-1.

Med dette resultatet endte Valdres FK på ellevte plass, bare med Fart 2 bak seg på tabellen. Avtanden opp til Nordre Trysil på tiende plass ble til slutt på fire poeng. Situasjonen er dermed den at Valdres rykker ned, dersom ikke både Øvrevoll Hosle og Raufoss skulle rykke opp. Begge disse lagene skal nå ut i kvalifisering for første divisjon. Vi må derfor vente ei stund før Valdres FK sin skjebne er klar.