Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Shane Donaghey: 1 mål

Skadeplaget Valdres mot kriserammet Tønsberg

Valdres stiller uten Mato Grubisic og "Pachu" Gutierrez fra start når de møter FK Tønsberg lørdag. Det blir dermed interessant å se hva slags angrepsrekke trener Morten Skjærstad stiller med på Tønsberg gressbane. Det blir i alle fall ingen alderdommelig gjeng som skal opp mot laget som kjemper for livet for å unngå både konkurs og nedrykk.

Pachu har problemer med baksiden av låret, men skaden er ikke verre enn at han kan komme til å spille en rolle på lørdag. Verre er det med Mato, som blir med til Tønsberg, men som neppe blir å finne på banen. Nakken er fortsatt stiv, og Mato har ikk trent i løpet av uka. Ellers er troppen frisk og rask og ved godt mot. Men av de 11 som startet kampen mot Tønsberg i juni, er det nå bare fem tilbake...

DSC_0328.JPG

Hjemmelaget Tønsberg er altså på konkursens rand, og spillere og støtteapparat har nå gått med på 25% lønnsreduksjon for å berge klubben. Alt tyder på en avvikling etter årets sesong, men man håper å berge klubben fra konkurs før sesongen er over.

Kampodds FK Tønsberg - Valdres FK:

Betsson:    2,23    4,65       2,23

Norsk Tipping:      2,10       4,40      2,10