Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Motstander i økonomisk krise

Valdres reiser lørdag til Tønsberg for å møte hjemmelaget FK Tønsberg. Vestfolkklubben er i akutt økonomisk krise, og høyst sannsynlig blir klubben lagt ned etter denne sesongen. Isteden jobber de for å tilby plassen i andre divisjon til naboen Eik Tønsberg,- hvis det da blir noen plass å tilby. For også sportslig har det gått trått den siste tiden, med tap de tre siste kampene. Bildet: Vår-møtet mellom de to lagene endte med 3-1 til Valdres.

Det er stor gjeld som har tatt knekken på FK Tønsberg. Viktigste gjeldsposten er baneleie til Tønsberg kommune på over en million kroner. Klubben ser ingen mulighet for å betjene denne gjelda, og har derfor bestemt seg for å legge inn årene etter årets sesong. Likevel håper man å kunne fortsette med et lag fra byen i andre divisjon. Forespørselen gikk først ttl naboen Tønsberg FK, som imidlertid bestemte seg for å takke nei. Nå har tilbudet gått videre til et annet Tønsberg-lag, den gamle storklubben Eik. Eik frister nå en beskjeden tilværelse nokså langt ned på 3.divisjonstabellen.

For å få til en plassovertakelse kreves det bl.a. at en får til en gjeldsordning, samt at ekstraordinære årsmøter i begge lag samtykker. Mye vil sannsynligvis bli avklart i løpet av neste uke. Så spørs det om FK Tønsberg er på rett side av nedrykkstreken i begynnelsen av oktober. Da bør det bli tre poeng mot Valdres lørdag, for poengfangsten de siste rundene har vært dårlig. Etter Valdres-kampen gjenstår Grorud og Birkebeineren borte, Elverum og Lillehammer hjemme.

Siste nytt om Valdres sin tropp og trener kommer fredag kveld.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 21.05 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 25.05 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR