Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Masdal ferdig med "vikariatet"

Det ser dermed ser det ut til å bli spanjoler i alle lagdeler på Grorud: Hervas i forsvar, Alonso på midtbanen og Pachu i angrep. Ellers er alle i troppen friske og raske, med et et lite spørsmålstegn ved Ardjan Fera som har hatt småproblem med leggen. Om Fera spiller blir ikke avgjort før søndag.

Motstanderen Grorud er et av de store formlagene i avdelingen. Grorud har ikke tapt på ni kamper, og tok sist helg en sterk borteseier i Horten. I tilsvarende oppgjør på Blåbærmyra i vår vant Valdres 3-1 etter mål av Edmund Chappy og Simen Høglien (2).

Damelaget spiller også i Oslo søndag, da de skal opp mot Vålerenga 2 på Valle Hovin. Dette er en  viktig kamp for Ulven & Co., da det for øyeblikket bare er to poeng ned til nedrykkstreken. Vålerenga ligger et poeng bak Valdres, og vil følgelig gå forbi med seier. Ole Andres Ulven rapporterer om ei god treningsuke og at jentene er klare for kamp. Troppen blir den samme som mot Bækkelaget, men Thea Brustad Svensson er noe usikker pga. forkjølelse. Kampen starter kl. 15, en time før herrene skal i ilden på Grorud.

 

Kampodds Grorud - Valdres:

Betsson:   1,83     3,70     3,35

Unibet:     1,90     3,70     3,20

Nordicbet:   1,95   3,80    3,15

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL