Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Masdal ferdig med "vikariatet"

Det ser dermed ser det ut til å bli spanjoler i alle lagdeler på Grorud: Hervas i forsvar, Alonso på midtbanen og Pachu i angrep. Ellers er alle i troppen friske og raske, med et et lite spørsmålstegn ved Ardjan Fera som har hatt småproblem med leggen. Om Fera spiller blir ikke avgjort før søndag.

Motstanderen Grorud er et av de store formlagene i avdelingen. Grorud har ikke tapt på ni kamper, og tok sist helg en sterk borteseier i Horten. I tilsvarende oppgjør på Blåbærmyra i vår vant Valdres 3-1 etter mål av Edmund Chappy og Simen Høglien (2).

Damelaget spiller også i Oslo søndag, da de skal opp mot Vålerenga 2 på Valle Hovin. Dette er en  viktig kamp for Ulven & Co., da det for øyeblikket bare er to poeng ned til nedrykkstreken. Vålerenga ligger et poeng bak Valdres, og vil følgelig gå forbi med seier. Ole Andres Ulven rapporterer om ei god treningsuke og at jentene er klare for kamp. Troppen blir den samme som mot Bækkelaget, men Thea Brustad Svensson er noe usikker pga. forkjølelse. Kampen starter kl. 15, en time før herrene skal i ilden på Grorud.

 

Kampodds Grorud - Valdres:

Betsson:   1,83     3,70     3,35

Unibet:     1,90     3,70     3,20

Nordicbet:   1,95   3,80    3,15

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR