Chappy lyktes der Rooney, Scholes og Welbeck feilet

Valdres møtte Vålerenga sitt andrelag til kamp i Valhall mandag ettermiddag, og vant 3-2 etter mål av de lokale ungguttene Kristian Tuv, Desmond Chappy og Øyvind Lund.

Det var et velspillende Valdres-lag som tok kontroll over kampen fra første spark på ballen, men laget fikk ikke uttelling før Kristian Tuv satte en retur i mål etter et hjørnespark i det 39. spilleminutt.

Etter pause kom Vålerenga 2 tilbake, og satte inn utlikningen etter 57 minutter. Bare minutter senere gikk Vålerenga sine rekrutter opp i en 2-1-ledelse.

Desmond Chappy ville det annerledes, og overlistet målvakt Gudmund Taksdal Kongshavn, keeperen som United-stjernene Welbeck, Scholes, Rooney, Valencia med flere ikke maktet å overliste på Ullevål søndag, etter å ha driblet seg fri fra flere motstandere. Minuttet senere var nevnte Chappy frempå igjen, og keeper Taksdal Kongshavn ble utvist i forsøket på å stoppe den akrobatiske Sør-Aurdølen.

Noen minutter senere var Øyvind Lund frempå og satte ballen kontant i nota til 3-2 og 3 etterlengtede poeng for Valdres FK!