Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Siste kamp for Sondre, Mesüt til Tyrkia

Sondre Lunde starter som før meldt studier ved NTNU i Trondheim og drar oppover etter kampen mot Strømsgodset. Det sannsynlige er at han finner en ny klubb i Trondheimsområdet. Dermed mister Valdres FK lagkapteinen og mye av hodestyrken på midtbanen. Lomværen har hatt en fin utvikling i Valdres, me det er forståelig at  han ikke vil ikke satse hele framtida på   fotballen.                                                                                                                                                                                                               

Mesüt Can er i øyeblikket i Tyrkia, der han har trent med en klubb på nivå tre, altså samme som Valdres. Denne klubben ønsker Mesüt på laget, og Mesût - som har tyrkiske foreldre - ønsker selv å reise. Mesüt Can er i utgangspunktet bundet av kontrakten med Valdres ut sesongen, men klubbene er i dialog om saken. Sikkert er det at han ikke spiller kampen mot Strømsgodset.                                                 

DSC_0302.JPG

Mesût Can (t.h) på veg bort, - eller hjem.                        

Fra tidligere er det klart at Shkodran Rexhaj har forlatt Valdres, og det er også en mulighet for at Edmond Chappy kommer til å flytte pga. studier. Dette vil i  tilfelle skje medio august. Det kan dermed komme til å bli nokså tynt i stallen, som jo ikke var altfor fyldig i utgangspunktet. Spørsmålet er så om nye spillere kommer inn. Pr. i dag er dette usikkert. Trener Morten Skjærstad drøftet saken med styret i klubben torsdag kveld, og det er i alle fall ikke utelukket at  det blir nye fjes å se på Blåbærmyra. Det er imidlertid en kjent sak at  økonomien i klubben ikke er den beste, så det blir et spørmål om en kan hente kvalitet til en fornuftig pris.                                                                            

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL