Seier og tap på Norway Cups åpningsdag

Det ble seier 4-0 for junior 1 mot et redusert Lyn-lag, mens junior 2 tapte 2-1 mot et forholdsvis solid Fjellhamar-lag.

Målscorere for junior 1 var Lars Fredrik x2, Andreas og Jon

Målscorer for junior 2 var Lars, med assist fra Simen S.

Neste kamp for junior 2 er mandag klokken 12 på Ekeberg, mens junior 1 spiller på Rustad 13:15

Kort referat fra Valdres - Lyn:

Vi spiller en god førstomgang mot Lyns 6-mannsforsvar, men trengte litt tid på å komme i gang med gode bevegelser. Det kriblet før start i magen hos både spillere og trenere. Til pause ledet vi 2-0. I pausa var vi opptatt av å øke balltempo ytterligere og å sette mulighetene våre. I andreomgang ser vi ikke den viljen og gløden til å prestere som trengs og ønskes, men tar likevel 3 poeng og setter 2 nye mål med fornuftig spill.

Kort referat fra Fjellhamar - Valdres/Fagernes:

Fjellhamar går opp i en tidlig 1-0-ledelse og styrer det meste innledningsvis. Vi kommer bedre med utover i omgangen, og det er derfor litt skuffende når Fjellhamar får 2-0 rett før pause. I andreomgang er vi opptatt av å sette opp eget spill, og tar over kampen i større grad. Etter 10 spilte setter Lars Fønhus en ball kontant i mål etter å ha knust keeper! i lufta etter et flott legg fra Simen. Skuffelsen er stor når vi ikke klarer å ta med oss poeng, og spesielt etter å ha hatt flere gode muligheter på slutten.