Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2

Valdres på topp! (enn så lenge...)

Valdres tok tilbake tabelltoppen i Oddsenligaen avd. 1 ved å slå Tønsberg 3-1 i ettermidag. Ved pause stod det 1-0 til Valdres. Tabell-ledelsen holder i minst et døgn, til Fram Larvik og Nygergsund har spilt sine kamper.

DSC_0028.JPG

Det var Valdres som hadde føringen i kampen i første omgang. Etter 10 minutter måtte imidlertid vår gode midtstopper Shkodran Rexhaj forlate banen med et kutt over øyet. Øyvind Lund tok over plassen. Vi fortsatte å styre kampen, og spesielt Mato Grubisiic hadde en kjempesjanse til å gi oss ledelsen etter 33 minutter. Fem minutter før pause var det klart for 1-0. Dette målet må Edmond Chappy få mye av æren for. Edmond driblet av flere Tønsberg-forsvarere og tok med ballen inn i feltet. Etter litt fram og tilbake greide Mato Grubisic å lure den inn i hjørnet. Dermed fortjent 1-0 til pause.

Tønsberg kom sterkere tilbake i andre omgang, og Rundbråten måtte vise seg fram ved et par anledninger. Etter 60 minutter kommer Desmond Chappy inn for Simen Høglien, og noen minutter senere gjør han forarbeidet til 2-0. Chappy greier å vinne ballen på venstresida, legger inn til Thomas Morgan som styrer ballen i mål. Tønsberg reduserer til 1-2 etter å ha kommet forbi på vår høgreside, og det blir noen nervepirrende minutter før Edmond Chappy setter spikeren i Tønsberg-kista. Chappy gjør en fin prestasjon ved å ta med ballen etter corner, gå forbi flere Tønsberg-forsvarere og putte den i mål.

Drageberget kåret Thomas Morgan til dagens Valdres-spiller, etter iherdig jobbing gjennom hele kampen. Vi noterer ellers at Knut Masdal spilte sin første kamp fra start, og gjorde god nytte for seg på høgre backplass. Sondre Lunde vant alle dueller i lufta og Edmond Chappy var en stadig trussel langs bakken.