Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Vårsesongen over for G16

Vårsesongen er over for G16.

Vi spilte de siste kampene våre forrige helg. Lørdag var det internoppgjør mellom våre to lag, mens G16 1 spilte sin siste kamp borte mot Lillehammer 2 dagen etter.

Interoppgjøret ble et festlig oppgjør, som forventet. Mye godt spill fra begge lag som skaper en rekke sjanser. Kampen endte 2-2 etter scoring av stopperduoen Marius og Even for G16 2 og Simen F (2) for G16 1. Noe spesielt er at alle scoringene kommer etter dødball. Alle skadefrie spillere fikk spilletid i denne kampen.

Dagen etter, dro G16 1 til Lillehammer for å møte deres 2.lag. De sto uten poeng før denne kampen, men som vi har erfart, måtte vi levere varene for å hente alle poengene. Som sagt, så gjort. Vi tar med oss 5-1-seier etter scoring av Morten (første kamp for G16 i år), Simen F, Henrik, Ole Magnus og Tord.

 

Det fører til at G16 1 ender på 4.plass med 13 poeng, mens G16 2 ender på 8.plass med 8 poeng. Alt i alt har vi levert noe under pari og har erfart at ingen kamp er vunnet på forhånd og hver og en må levere på høyt nivå hver kamp. Avdelinga har vært jevn og det er små detaljer som avgjør kampene.

Noe som er gledelig, er at åtte av guttespillerne (både 96- og 97-modeller) har fått prøve seg på junior 2 denne våren, med mer eller mindre antall spilleminutter. Rapportene har vært positive på disse spillernes vegne og beviser at vi har mye talent i gruppa. Vi gleder oss til å se at spillerne i denne aldersgruppa tar ytterligere steg.

Nå tar vi sommerferie etter en lang vårsesong. Vi kommer sterkt tilbake, da vi skal til Tigerstaden og forsvare klubbens farger i Norway Cup.

Takk for alt så langt!

Srdjan "tettere" Radovic og Joakim "nøye" Wiik

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR