Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Kolbu KK - VFK 2

1. omgang: Vi har bestemt oss på forhånd at vi skal ut å utligne trøkket i spillet deres, ha fokus på deres indreløper bevegelse inn i bakrom og unngå unødvendige dødballer imot på egen banehalvdel. Dette greier vi meget bra og når vi har ball bretter vi ut spillet og spiller rundt dem, slik at de blir løpende imellom i store deler av omgangen. Det første målet kommer etter ca. 15 min, hvor Jon blir spilt igjennom i bakrom, han runder keeper og slår ballen hardt inn mot mål hvor en kolbuspiller er borti ballen før den går i mål. Vi lager en rekke halv- og helsjanser etter dette og med litt mer nøyaktighet på siste tredel kunne vi punktert kampen før pause. Det andre målet kommer etter utspark fra Tomas hvor Rabben vinner duellen på midten. Desmond jager etter ball i bakrom og når den før keeper. Han runder keeper og tar seg en liten kaffepause før han rolig rusler ballen over målstreken.

2. omgang: I pausen blir vi enige om at vi fortsatt skal være nøye på de farlighetene vi vet de kommer med. For vår egen del skal vi fortsette å bruke ball. Vi skal bli flinkere i valgene fra bakre ledd i når vi skal bruke bakrom og når vi skal bruke mellomrommet. Tilslutt skal vi være mer nøye på den siste tredjedelen av banen slik at vi kan sette flere mål. Andre omgang begynner som den første med stort Valdres overtak, men spillet blir mer og mer preget av til dels stygge etterslengere og en dommertrio som ikke helt er med på notene. Dette fører til at vi mister litt av fokuset vi var så bra på i 1. omgang. Vårt tredje mål kommer ved at Mesut blir spilt inn i bakrom løper igjennom og triller ballen rolig til side for keeper og i mål. Dette skjer etter ca. 70 min. Etter dette drar Forr på seg sitt andre gule kort og dermed rødt. Kolbu scorer like etter på et langt kast og har noen feite sjanser til å sette sitt andre og dermed være med i kampen for fullt igjen. Når dette ikke skjer kontrer vi isteden inn 4-1 ved Mesut i det 85 min. Vi kontrer på nytt i det 90 min hvor angrepet ender med at Desmond blir dratt ned og vi får straffe. Straffen setter Mesut sikkert i mål og det står dermed 5-1. Jeg er veldig fornøyd med 1. omgang og resultatet vi drar med oss mot en vanskelig motstander på bortebane. 2. omgang er mer rotete enn første og med litt mer smartness og rolige hoder i midtperioden av omgangen kunne vi unngått å invitere dem inn igjen i kampen på stillingen 3-0 til oss. Når dette allikevel vel skjer synes jeg vi igjen tar oss sammen og fokuserer på de riktige tingene mot slutten av omgangen slikt at vi får med oss 3 sterke poeng tilslutt.

Har ikke helt kontroll på akkurat i hvilket minutt i kampen de viktige hendelsene skjedde i kampen, så dere for bære med meg om det er enkelte feil her.

Laget: Tomas - Albert, Henrik, Lund, Anders - Tuv, Alv, Rabben - Mesut, Jon, Desmond

Innbyttere: Forr 45 min for Jon, JC 45 min for Alv, Rolf 25 min for Tuv, Joar 35 min for Anders

Mål: Mesut 3, Jon 1, Desmond 1

Gule kort: Rabben, Forr 2